
פורטלנד טריילבלייזרס ניצחה הלילה (רביעי) את מילווקי באקס 118:103. הבלייזרס קיבלו ערב מצויין מסי-ג'יי מקולום שקלע 40 נק'. בצד השני מילווקי הצליחה לייצר ריצות ולהתקרב לפורטלנד, אך לא הצליחה להשיג שליטה במשחק.
מהלך המשחק: רבע ראשון
פורטלנד פתחה עם שלוש שלשות רצופות, שקבעו תוצאה 9:5 לאחר 2 דק' משחק. הבלייזרס להטו מקו השלוש בפתיחה, כשקלעו 5 מ-6 הזריקות שלהם, שהכריחו את מאמנה של מילווקי לקחת פסק זמן בתוצאה 19:13. שחקני מילווקי הצליחו להשיג את השוויון בתוצאה 21:21, 4 דק' לסיום הרבע. אך מיד אחרי זה, דמיאן לילארד קבר שלשה שהחזירה את היתרון לבלייזרס. חילופי סלים בין הקבוצות מנעו את השגת השליטה של אחת הקבוצות במשחק, והרבע הסתיים בתוצאה 33:31 למארחת.
רבע שני
החמישייה השנייה של פורטלנד הצליחו לשמר את היתרון נגד מילווקי, בעיקר בעזרת זריקות מחצי מרחק. לאחר 4 דק' לתוך הרבע התוצאה הייתה 44:38 מ-13 אסיסטים. פורטלנד הייתה כבר ביתרון דו ספרתי של 11 נק', אבל הגנה טובה של מילווקי צמצמה את ההפרש ל-4 נק' בתוצאה 53:49, 3:30 דק' לסיום המחצית. שלשה של סי-ג'יי מקולום בסיום הרבע קבע יתרון 57:51 בסיום המחצית.
רבע שלישי
המחצית השנייה נפתחה במנגינה דומה לזו של המחצית הראשונה, עד לשלשה של ברוק לופז (שלהט מקו השלוש), שצמצמה את הפער ל-2 נק' בלבד. בצד השני יוסף נורקיץ', החזיר את היתרון ל-5 נק' בתוצאה 70:65 לבלייזרס, 4:30 דק' לתוך הרבע. בכל פעם ששחקני מילווקי התקרבו פורטלנד יצאה לריצה קצרה שהחזירה את היתרון להפרש של שתי התקפות לפחות. 4 דק' לסיום הרבע התוצאה הייתה 78:72 לפורטלנד. 2:30 דק' לסיום הרבע, מקולום העלה את היתרון להפרש דו ספרתי של 11 נק', בקרוסאובר על הרוקי של מילווקי. הרבע הסתיים בתוצאה 91:77.
רבע רביעי
בפתיחת הרבע האחרון, הבלייזרס שמרו על היתרון הדו ספרתי עם הרבה הגנה, אבל גם קצת מזל לא הזיק. ריצה קצרה של מילווקי צמצמה את הפער ל6 נק' בתוצאה 101:95, 5:30 דק' לסיום המשחק. משחק לוהט של מקולום הכריח את שחקני מילווקי להגן עליו בעזרת דאבל טים, ששחררה שחקנים אחרים מהבלייזרס, כמו אל פארוק אמינו שקלע שלשה והעלה את היתרון חזרה ל-9 נק' ונורקיץ' שהחזיר את היתרון הדו ספרתי. הבלייזרס הצליחו לשמר את הפער הדו ספרתי עד לסיום המשחק וניצחו בתוצאה 118:103.
תוצאות נוספות:
דאלאס מאבריקס – וושינגטון וויזארדס 100:119
שארלוט הורנטס – אטלנטה הוקס 102:113
פיניקס סאנס – ברוקלין נטס 104:82
