הצטרפו אלינו

כללי

פ.ס.ז' ניצחה את מארסיי ועלתה לחצי גמר הגביע

משחקי רבע גמר הגביע הצרפתי נמשכו גם הערב וסיפקו לנו לא מעט עניין.

פריס סן ז'רמן – מארסיי 0:3
במשחק המרכזי של הערב, פריס סן ז'רמן אירחה בביתה את מארסיי. השתיים נפגשות שוב שלושה ימים אחרי משחק הליגה ביניהן, אז זה נגמר ב-0:3 למחזיקת הגביע.
מי שהיה הבולט במגרש היום היה אנחל די מריה. בתוספת הזמן של המחצית הראשונה הוא קיבל כדור מיוליאן דרקסלר והעלתה את פ.ס.ז' ל-0:1. בתחילת המחצית השנייה, בדקה ה-48, די מריה מצא את הרשת שוב. בדקה ה-81 גם אדינסון קבאני נכנס לרשימת הכובשים והעלה את פ.ס.ז' ל-0:3.
פריס סן ז'רמן תמשיך להתקדם בגביע הצרפתי ועכשיו היא מרגישה קרובה מתמיד לשמירה על התואר.

אנחל די מריה, גיבור הערב (הטוויטר הרשמי של פריס סן ז'רמן)

שאמבלי – שטרסבורג 0:1
אחת הקבוצות המפתיעות שהגיעו לסיבוב הזה היא שאמבלי מתחתית הליגה השלישית. הערב היא נדדה לאצטדיון בעיר בובה, מאחר ומגרשה הביתי לא מאושר למשחקי הגביע, ואירחה שם את שטרסבורג מהליגה הבכירה.
בדקה ה-83 הגיע הרגע הדרמטי של המשחק כאשר לסאנה דוקורה כבש את השער הבודד במשחק לטובת שאמבלי ורשם הפתעה יוצאת דופן בגביע העונה. אחרי שנתיים שבהן שאמבלי הודחה בסיבוב 32 הגדולות, הפעם היא מצליחה לכבוש פסגה נוספת עם כרטיס היסטורי לחצי הגמר.

דוקורה עם השער הסנסציוני (Dominique Touchart)

במסגרת הגביע האנגלי התקיים משחק חוזר אחד בין טוטנהאם לרוצ'דייל. המשחק הראשון בין השתיים הסתיים ב-2:2 והקבוצות נפגשו הערב למשחק חוזר בוומבלי.
סון הונג מין הקוריאני היה הראשון לעלות על הלוח, כשבדקה ה-23 העלה את טוטנהאם ל-0:1. חמש דקות מאוחר יותר הוא גם דאג להחמיץ פנדל. בדקה ה-31 עברו דקות של מתח על אוהדי טוטנהאם לאחר שסטיבן המפריס כבש שער שוויון.
במחצית השנייה רוצ'דייל כבר לא יכלה לתרנגולים. פרננדו יורנטה הפציץ מפתיחת המחצית השנייה עם שלושער בדקות 47, 53 ו-59. סון הונג מין הוסיף עוד אחד משלו בדקה ה-65. בדקה ה-94, קייל ווקר-פיטרס סגר עניין וקבע 1:6 גדול לטוטנהאם מול רוצ'דייל.
טוטנהאם הבטיחה את מקומה ברבע הגמר ובעוד שבועיים וחצי תצא למשחק חוץ מול סוואנסי.

טוטנהאם מנצחת בשלג (הטוויטר הרשמי של טוטנהאם)


בגביע בפורטוגל
התקיים המשחק הראשון בחצי הגמר בין אבש מהליגה הראשונה והסינדרלה קלדאש מהליגה השלישית.
בדקה ה-25 אבש החמיצה הזדמנות לעלות ליתרון לאחר שפאולו משאדו החטיא פנדל. נילדו פטרולינה תיקן בדקה ה-31 עם פנדל מוצלח משלו. התוצאה נותרה בעינה ואבש מסמנת וי על יתרון לאחר המשחק הראשון. הגומלין יתקיים ב-18 באפריל במגרשה הביתי של קלדאש.

Click to comment

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisement

חם באתר

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳נק
122933
222727
322313
422210

עוד ב כללי

escort - ultrabetegir.com - goldenbahisx.com -
bahsegelegirx.com