
הליגה הגרמנית ממשיכה עם המחזור החמישי ומספר מפגשים מאוד מעניינים התרחשו הערב. הנה התוצאות לפניכם.
דורטמונד נגד נירברג:
דורטמונד פגשה יריבה קלה מאוד וזה ניכר כאשר היא פירקה לגורמים את נירברג הערב. 0:7 עוצמתי שהבהיר לכולנו שדורטמונד עוד לא אמרה את המילה האחרונה בליגה הגרמנית, לא עכשיו ובטח שלא לקראת המשך העונה.
זה נפתח עם שער של לארסן בדקה ה-9, אשר הוציא לדרך את החגיגה ובעיקר את החגיגה האישית של השחקן שהיה מעל כולם הערב, מרקו רויס. הכוכב בהחלט כיכב עם צמד (32,58), המשיך עם שער שער של חכימי בדקה ה-49, אקרגי בדקה ה-74 הוסיף גם הוא לחגיגה הגדולה שהתרחשה, סנצ'ו הוסיף בדקה ה-85, וייגל חתם את תוצאת המשחק שלוש דקות לאחר מכן.
לייפציג גברה 0:2 על שטוטגרט במשחק אנגרטי ומשמח. את השערים במשחק כבשו אורבן (45) ואוגוסטין (80), והותירו את שטוטגרט מאוכזבת, שלמרות ששפכה סכומי עתק זעומים בקיץ האחרון, שוב הציגה כדורגל חלש.
מנשנגלדבך ופרנקפורט סיפקו משחק לפנתיאון שהסתיים ב-1:3 לטובת מנשנגלדבך בסיום. פלאה (56) העלה את המנצחת ליתרון לאחר משחק שקול, הזאר הכפיל בדקה ה-66 עד שהגיע שער מצמק בדקה ה-75 מרגליו של רביץ' אך בדקה ה-85 חתם אלבדי את תוצאת המשחק.
וולפסבורג ומיינץ נפרדו ב-0:0.
