
משחק בודד בין הבלייזרס לטימברוולבס נערך הלילה במינסוטה למשחק שבעיקר חשוב לפורטלנד. אך הבלייזרס מעדו ועלולים לאבד את מקומם בפלייאוף. עוד משחק מאכזב לעומרי כספי
מינוסוטה טימברוולבס (31:45)- פורטלנד טרייל בלייזרס (38:39) 109:110
הזאבים של טום תיבודו אירחו הלילה את דמיאן לילארד והבלייזרס למשחק שחשוב מאוד בעיקר לבלייזרס שלא רוצים לאבד את מקומם ב-8 הגדולות של המערב לדנבר שניצחה אמש את מיאמי וממש נושפת בעורפה. הבלייזרס חסרו הלילה את אד דיוויס ויוסוף נורקיץ׳ הנהדר ומשימתם הלילה תהיה לא פשוטה בכלל. מן העבר השני למינסוטה מהעבר לשחקנים שכבר נעדרים תקופה ארוכה (לווין, פקוביץ׳ ובייליצה), לא יהיו נעדרים נוספים, וזו כמובן עוד הזדמנות לעומרי כספי להוכיח שמגיע לו להישאר בוולבס ולקבל חוזה חדש בסוף העונה.
הרבע הראשון נפתח בצורה שקולה למדי כשדמיאן לילארד (25 נק׳ ו-6 אסיסטים), בולט בפתיחה בצד האדום אך מנגד הרכז הספרדי המשתפר, ריקי רוביו (עם 9 אסיסטים רק ברבע הראשון ו-16 בסה״כ בנוסף ל-11 נק׳), שלט בפתיחת המשחק בדרך ליתרון קטן של מינסוטה 29:23. לרבע השני הבלייזרס הגיעו הרבה יותר נחושים ונזכרו שהם צריכים את המשחק הזה הרבה יותר מהוולבס. לילארד וסי ג׳יי מקולום (17 נק׳ ו-5 ריבאונדים), קלעו ללא הכרה ברבע הזה בדרך להפיכת התוצאה בסופה של המחצית הראשונה, 57:49.
אם לרגע חשבתם שמכאן ואילך הבלייזרס ירוצו למופע יחיד על חשבונם של הזאבים? תחשבו שוב. אנדרו וויגנס (29 נק׳) וקארל אנתוני טאונס (34 נק׳ ו-12 ריבאונדים), החזירו למינסוטה את היתרון ברבע שלישי נהדר (37:26), ברבע שבו הצמד לילארד את מקולום לא כל כך תיפקד אך למזלה היה לה את אל פארוק אמינו (20 נק׳ מהספסל), שהיה היחיד בעניינים ברבע השלישי מבחינתם של הבלייזרס בדרך לרבע אחרון מותח וסופר דרמטי, 86:83 מינסוטה. הרבע האחרון לא איכזב מבחינת הדרמה והיתרון עבר מצד לצד מספר פעמים אך ממש בדקת הסיום היה זה טאונס שלקח את האחריות ועם מספר סלים סופר חשובים דאג שהיתרון ישאר אצל חניכיו של טיבודו. אך לבלייזרס הייתה הזדמנות אדירה לצאת עם ה-W אך דמיאן לילארד מעד ברגע האמת והחטיא ג׳מאפ די חופשי. בסיום 110:109 למינוסוטה שמשרת בעיקר את דנבר. בגזרה שלנו עומרי כספי רשם עוד לילה מאוד מאכזב שקיבל 11 דק׳ והחזיר עם נקודה אחת מן הקו ריבאונד אחד ושני אסיסטים
