הצטרפו אלינו

ענפים נוספים

עודף איסטמין – אליפות אוסטרליה הפתוחה, גברים יום 6

אליפות אוסטרליה הפתוחה נכנסה להילוך גבוה, ואנחנו כאן כדי לתת לכם את כל החדשות והעדכונים

איסטמין מסתמן כשחקן שימשיך להפתיע אותנו בטורניר הזה. אחרי שכבר עבר את המשוכה הכי קשה שיש בדמותו של שיאן הזכיות בטורניר נובאק ג'וקוביץ' בסיבוב השני, עשה היום עוד וי ענק כשניצח בצורה משכנעת את קארנו בוסטה, המדורג 30 בעולם בתוצאה 6-4, 4-6, 6-4, 4-6, 6-2. אחרי ששלשל לכיסו 180 נקודות דירוג וכמובן לא פחות חשוב מכך 220,000 דולרים, ירצה מי שכרגע יעלה בסביבות 50 מקומות בדירוג העולמי להמשיך את החלום. בסיבוב הרביעי הוא ישחק מול המנצח בין דמיטרוב (18) לגאסקה (15), וירצה לחולל סנסציה נוספת. אז מי יעצור את איסטמין?

 בקרב ענקים, נלחמו רפאל נדאל וסאשה זברב (האח הצעיר של..) במותחן של 5 מערכות שהיה צמוד כמעט לכל אורכו. זברב בן ה-19 מסומן כאחד הכישרונות העולים בעולם הטניס, והוא כבר הספיק לרשום ניצחונות על ואוורינקה ופדרר. נדאל ידע שעליו להיות חד מן הפתיחה. אבל היה זה דווקט זברב ששבר במשחקון ההגשה הראשון במשחק, ומכאן שיחק טניס דומיננטי ושלח מסר ברור לנדאל: אני כאן, אתה תצטרך להילחם היום.

במצב של 2-2 במערכה השנייה, נדאל שבר וניצל טעויות בלתי מחויבות של יריבו כדי לנצח במערכה השנייה. במערכה השלישית שני הטניסאים הציגו טניס ברמה גבוהה, אבל התחושה הייתה שזה הרגע של זברב. זאת על אף שאת כל 12 משחקוני ההגשה שיחקו שניהם בצורה די בטוחה. בשובר השוויון נדאל כבר שבר אך זברב הראה נחישות בלתי רגילה, שבר בחזרה וניצח במערכה כדי לכפות 2-1 מפתיע על אלוף אוסטרליה ב-2009.

מכאן, נדאל העלה את רמת המשחק שלו. חרף פחות ווינרים מיריבו הצעיר (43 לנדאל לעומת 58 של זברב), היה זה הניסיון שהדריך אותו לניצחון קל יחסית בשתי המערכות הבאות. נדאל ביצע פחות שגיאות כפולות מיריבו, 4 לעומת 11 בהתאמה ומשמעותית פחות טעויות בלתי מחויבות (34, 74 בהתאמה). בסיום 4-6 6-3 6-7(5) 6-3 6-2 לזוכה 14 תארי גראנד סלאם בקריירה. זברב יצטרך להמתין עוד קצת לתור שלו, וזה קרוב לוודאי לא ייאחר להגיע. בסיבוב הבא יפגוש השור הספרדי בן ה-30 בגאל מונפיס, למשחק בין שני שועלי קרבות וותיקים.

נדאל מוכיח לזברב מי כאן המלך. בינתיים (ATP)

נדאל מוכיח לזברב מי כאן המלך. בינתיים (ATP)

מונפיס (6) לא התקשה מדי מול קןלשרייבר (32), ועל אף שהשמיט מערכה ניצח באחרונה בקלות יתרה. 32 ווינרים ברגעים הנכונים סייעו לצרפתי בן ה-30 לנצח 6-3, 7-61, 6-4. כעת מצפה לו סעודה קשה לעיכול עם השור הספרדי, שפשוט אוהב לחסל את הצפרדע בלי מלח..

גם דומיניק טים (8) על לסיבוב הרביעי אחרי שיריבו פייר הצרפתי הצליח "לגנוב" מערכה ולשבור בהבאה, אבל טים לא התרגש וגבר בסיום 6-1, 4-6, 6-4, 6-4. מולו ישחק בסיבוב הרביעי דוד גופן הבלגי (11) שלא התקשה וגבר בקלילות 6-3, 6-2, 6-4 על מקום 20 בעולם איוון קרלוביץ'.

המדורג שלישי בעולם מילוש ראוניץ' עבר בבטחה לשמינית הגמר (ATP)

המדורג שלישי בעולם מילוש ראוניץ' עבר בבטחה לשמינית הגמר (ATP)

תוצאות נוספות:

באטיסטה (13) גבר על פרר (21) 7-5, 6-76, 7-63, 6-4

מילוש ראוניץ' (3) איבד מערכה אחת אך גבר על סימון (25) 6-2, 7-65, 3-6, 6-3. בסיבוב הרביעי ישחקו ראוניץ' ובאטיסטה ראש בראש על מקום ברבע.

נתיב כפרי החל את דרכו בכתיבת ספורט לאתר מדרידיסטה, ומשם התפתח לתחומי כתיבה רחבים ומגוונים. והוא היה כתב הבית של ג'יי ספורט במגוון תחומים. הוא מומחה בתחום הטניס והכדורגל האירופי, אך בכתבות שלו בג'יי ספורט תוכלו למצוא מאגרוף דרך מירוצים, מכדורסל ועד להתעמלות אמנותית, ובדברים שנוגעים בספורט ובעולם שמחוצה לו, כגון מוזיקה ופסיכולוגיה. מחוץ לעולם כתיבת הספורט, נתיב הוא קלידן ויוצר שנים רבות, וכן מלמד אנגלית ומתרגם.

Click to comment

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisement

חם באתר

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳נק
122933
222727
322313
422210

עוד ב ענפים נוספים

escort - ultrabetegir.com - goldenbahisx.com -
bahsegelegirx.com