ערב ראשון במחזור השני של ליגת האלופות הסתיים, וכצפוי המשחק שסומן כמרכזי סיפק את הסחורה. בורוסיה דורטמונד וריאל מדריד נפגשו למשחק ה-11 שלהן בהיסטוריה, כששתיהן מגיעות לאחר ניצחון במחזור הקודם ועם פתיחת עונה טובה עד כה. ריאל שמעולם לא ניצחה את דורטמונד באצטדיונה הביתי רצתה לעשות זאת בפעם הראשונה, ולמרות שהובילה פעמיים ונראתה בדרך לניצחון הצהובים-שחורים השוו שלוש דקות לסיום והחיו את המאבק על המקום הראשון בבית.
פתיחת המשחק הייתה שייכת למארחים ששלטו בקצב והגיעו קרוב לרחבה של קיילור נבאס שחזר לראשונה העונה לשער של הבלאנקוס. עם זאת, בניגוד למהלך המשחק בדקה ה-17 דווקא הספרדים עלו ליתרון. כדור של חאמס רודריגז מצא את גארת' בייל בתוך הרחבה ובמסירת עקב השאיר את כריסטיאנו רונאלדו לאחד על אחד מול בורקי שנאלץ להוציא כדור ראשון מהרשת.
בהמשך המחצית הקצב נרגע ונראה היה שריאל תרד להפסקה ביתרון. אך עבירה של סרחיו ראמוס הובילה לכדור חופשי של דורטמונד כ-20 מטרים אלכסונית מהשער של נבאס. רפאל גריירו בעט את הכדור החופשי. הכדור נהדף ע"י השוער הקוסטה-ריקני אך פגע בראשו של רפאל וראן והתגלגל לכיוון השער, כשבסופו של דבר פייר אמאריק אובאמיינג נגע בו אחרון. דורטמונד מצליחה להשיג את השיוויון על סף ההפסקה.
במחצית השנייה הקצב הואט, ושוב הייתה זו ריאל שניצלה את המצב וחזרה להוביל. כדור שהוגבה לרחבה פגש בכרים בנזמה שבעט למשקוף, ועל הריבאונד הסתער רפאל וראן והעלה את הבלאנקוס ליתרון 1-2 עם שערו הראשון אי פעם בליגת האלופות. כשכבר היה נראה שריאל סוף סוף תצליח לנצח את דורטמונד על אדמת גרמניה הגיעה הדקה ה-87. מבצע יחיד מדהים של המחליף אנדרה שורלה הסתיים בטיל לחיבורים ובחלוקת נקודות שווה בין שתי הקבוצות המצוינות הללו. זוהי תוצאת התיקו השלישית ברציפות של הבלאנקוס, אך נראה כי היכולת של הבלאנקוס בחלקים מהמשחק יכולה לעודד את זידאן לקראת המשך הקרבות בליגה הספרדית ובזירה האירופית.
להלן יתר תוצאות משחקי הערב:
בית ה':
מונאקו – באייר לברקוזן 1:1. כבש למונאקו: קמיל גליק (94). כבש ללברקוזן: חאבייר הרננדז (73).
צסק"א מוסקבה – טוטנהאם 1-0. כבש לטוטנהאם: יונג מין סון (71)
מקום | קבוצה | ניצחונות | תיקו | הפסדים | יחס | הפרש | נקודות |
1 | מונאקו | 1 | 1 | 0 | 2-3 | 1+ | 4 |
2 | טוטנהאם | 1 | 0 | 1 | 2-2 | 0 | 3 |
3 | באייר לברקוזן | 0 | 2 | 0 | 3-3 | 0 | 2 |
4 | צסק"א מוסקבה | 0 | 1 | 0 | 3-2 | 1- | 1 |
בית ו':
ספורטינג ליסבון – לגיה ורשה 0:2. כבשו לספורטינג: בראיין רואיז (28), באס דוסט (37).
מקום | קבוצה | ניצחונות | תיקו | הפסדים | יחס | הפרש | נקודות |
1 | בורוסיה דורטמונד | 1 | 1 | 0 | 2-8 | 6+ | 4 |
2 | ריאל מדריד | 1 | 1 | 0 | 3-4 | 1+ | 4 |
3 | ספורטינג ליסבון | 1 | 0 | 1 | 2-3 | 1+ | 3 |
4 | לגיה ורשה | 0 | 0 | 2 | 8-0 | 8- | 0 |
בית ז':
לסטר סיטי – פורטו 0:1. כבש ללסטר: איסלם סלימאני (25).
פ.צ קופנהגן – קלאב ברוז' 0:4. כבשו לקופנהגן: סטפנו דנסוויל (עצמי, 54), תומאס דלייני (64), פדריקו סנטאנדר (69), מתיאס יורגנסן (92).
מקום | קבוצה | ניצחונות | תיקו | הפסדים | יחס | הפרש | נקודות |
1 | לסטר סיטי | 2 | 0 | 0 | 0-4 | 4+ | 6 |
2 | פ.צ קופנהגן | 1 | 1 | 0 | 1-5 | 4+ | 4 |
3 | פורטו | 0 | 1 | 1 | 2-1 | 1- | 1 |
4 | קלאב ברוז' | 0 | 0 | 2 | 7-0 | 7- | 0 |
בית ח':
סביליה – ליון 0:1. כבש לסביליה: וויסאם בן יידר (53).
דינמו זגרב – יובנטוס 4:0. כבשו ליובנטוס: מיראלם פיאניץ (24), גונזאלו היגוואין (31), פאולו דיאבלה (57), אדריאן שמפר (עצמי, 85).
מקום | קבוצה | ניצחונות | תיקו | הפסדים | יחס | הפרש | נקודות |
1 | יובנטוס | 1 | 1 | 0 | 0-4 | 4+ | 4 |
2 | סביליה | 1 | 1 | 0 | 0-1 | 1+ | 4 |
3 | ליון | 1 | 0 | 1 | 1-3 | 2+ | 3 |
4 | דינמו זגרב | 0 | 0 | 2 | 6-0 | 6- | 0 |