עקבו אחרינו

צילום: צוות המדיה של פומגט אנקרה

לגיונריות: שער ניצחון לקורל חזן בדרבי של טנריפה

פומגט של מריאן עוואד חזרה למסלול הנצחונות

הצטרפו לניוזלטר

רגע לפני היציאה לפגרת הנבחרות, הלגיונריות שלנו השלימו עוד סבב משחקי ליגה במדי קבוצותיהן.

קורל חזן (טנריפה ב', ליגה ספרדית שלישית)

קורל חזן פתחה בהרכב טנריפה ב' בדרבי מול פונדסיון קנאריה ובדקה ה-69' הבקיעה את שער הבכורה שלה בספרד שגם הפך לשער הניצחון בדרבי ושמירה על המקום הראשון בטבלה. שחקנית נבחרת ישראל הוחלפה לאחר השער.

מריאן עוואד (פומגט, ליגה טורקית ראשונה)

פומגט של מריאן עוואד (פתחה בהרכב) חזרה למסלול הנצחונות אחרי 1:0 על ביילרביי משער של דניאל מרקאנו רגע לפני הירידה להפסקה. האלופה המכהנת עדיין מפגרת בנקודה אחרי גלאטאסאראי שפסגת הליגה הטורקית.

נועה סלימהוג'יץ' ואירנה קוזנצוב (פוטסדאם, ליגה גרמנית שניה)

נועה סלימהוג'יץ' ואירנה קוזנצוב פתחו בהרכב טורבינה פוטסדאם בתיקו 1:1 מול אנדרנאך. ג'ניפר קראמר הורחקה בשורות פוטסדאם כבר במחיצת הראשונה (36') והיריבה ניצלה זאת כדי להבקיע ראשונה (ג'וליה שרמולי 56'). אבל אנה טסלידזה השוותה בדקה ה67'. צמד שחקניות נבחרת ישראל השלימו 90 דק' כשקוזנצוב נכנסת לפקנס של השופטת בדקה ה-87'. זאת הייתה תוצאת התיקו הראשונה של פוטסדאם העונה ובעקבותיה היא במקום השלישי בבונגסליגה השניה, עם אותה כמות נקודות כמו המבורג השניה ונקודה פחות מהמוליכה זאנד. שתי הראשונו תעולות לליגה הבכירה בסיום העונה.

אגם חביב (בורדו, ליגה צרפתית ראשונה)

אגם חביב ישבה 90 דקות על הספסל של בורדו בהפסד 1:0 לפריז FC. קלרה מתאו כבשה את השער היחיד במשחק בדקה ה-41' והשאירה את בורדו מתחת לקו האדום.

שרון בק (קלן, ליגה גרמנית ראשונה)

שרון בק השלימה 90 דקות ב-3:3 המשוגה של קלן בחוץ מול פרייבורג. מרי מולר (34' בפנדל) והסרט קייקצ'י (39') נתנו למארחת יתרון כפול, אך מרטינה ויאנקובסקה צימקה בפנדל משלה רגע לפני הירידה להפסקה. מייקה מסמר (72') ואדריאנה אכצ'ינסקה (76') הפכו לטובת קלן אבל המילה האחרונה הייתה של ג'ובנה הופמן שקבעה 3:3 בדקה ה-86'. קל ןבמקום השמיני בטבלת הבונדסליגה.

guest
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
escort