עקבו אחרינו

הצטרפו לניוזלטר

ביום ראשון הקרוב ייערכו משחקי חצאי גמר ליגת האלופות לנשים (הגומלין כעבור שבוע) וסוף סוף נדע מי הן שני הפינאליסטיות של השנה. ליון כמובן פייבוריטית, ברצלונה עושה קולות של איום על הכתר הצרפתי, צ'לסי ובאיירן בעיקר ינסו לא לשמש כתפאורה ולתת פייט רציני.

ליון – צ'לסי

המפגשים: יום ראשון הקרוב 18:00 בצרפת, הגומלין ביום ראשון הבא 16:00 בלונדון.

שחקניות המפתח: אמאנדין הנרי, אאוז'ני לה סומה, דז'ניפר מארושז'אן, אדה הגרברג, שרה בוהאדי (ליון), פראן קירבי , מארין מיילדה, ארין קאת'ברט, רמונה באכמן, אן-קאת'רין ברגר (צ'לסי).

הדרך למעמד: בשלב 32 האחרונות, ליון רמסה 7:0 את אוואלדסנס הנורבגית, צ'לסי השמידה את SFK הבוסנית 11:0. בשמינית הגמר ליון התעללה באייאקס 13:0 בזמן שצ'לסי רושמת 7:0 על פיורנטינה. רבע הגמר כבר היה רציני יותר וליון פגשה יריבה מרה, וולפסבורג, ועברה אותה עם 6:3. צ'לסי נתקלה בפ.ס.ז' החזקה והפתיעה אותה עם 3:2 כדי לשריין את המפגש הנוכחי.

סיכויי ההעפלה לגמר: ליון ללא ספק הפייבוריטית לא רק להגיע לגמר אלא גם להיות זו שתניף את הגביע בבודאפשט באמצע מאי. אם צריך לדבר באחוזים אז הסיכויים 80%-20% לטובת הצרפתיות כאשר צ'לסי תסתפק במחמאות ובזה שהצליחה להדיח את פ.ס.ז'.

באיירן מינכן – ברצלונה

המפגשים: יום ראשון הקרוב 19:00 במינכן, הגומלין ביום ראשון הבא 13:00 במיניאסטאדי בברצלונה.

שחקניות המפתח: ג'ינה לבנדובסקי, מלאני לאופולץ, ג'יל רורד, לינה מאגול, מנדי איסלאקר (באיירן), מריונה קאלדנטיי, אלכסיה פוטייאס, טוני דאגן, חיירה חמראוי, לייקה מרטנס (ברצלונה).

הדרך למעמד: בשלב 32 האחרונות באיירן רמסה 11:3 את BIIK הקזאחית בזמן שבארסה ניצחה את קבוצת האקדמיה שלה בקפריסין. בשמינית הגמר הדבר הלכו טיפה יותר קשה לגרמניות ובכלזאת ציריך נכנעה עם 5:0 כאשר הספרדיות מדיחות את גלזגו סיטי עם 8:0. ברבע הגמר באיירן טיילה מול סלאביה פראג עם 6:2 בזמן שברצלונה הדיחה את LSK לילסטרום הנורבגית אחרי 4:0 בסיכום.

סיכויי ההעפלה לגמר: ברצלונה פייבוריטית במפגש אם כי באיירן לא תיתן לה לעלות לגמר בקלות. הסיכויים 60%-40% לטובת הספרדיות.

ליגיונריות: מיינץ (כץ, פיינגזיכט וגורן) ניצחה ועקפה את זאנד (אלמצרי) בטבלה

רגע לפני סיום העונה בליגות באירופה, הליגיונריות שלנו הגיעו לישירת האחרונה עם לא מעט על כך המאזניים עבור רובן. טליה

היסטוריה: הפועל קטמון ירושלים אלופת המדינה

אחרי שלוש עונות סגנות בעונותיה הראשונות בליגת העל, בהן המשיך רצף האליפויות של קרית גת, עד שנקטע הערב, השקיעו הפעם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ליגיונריות: קרב על העלייה בין הלגיונריות בגרמניה

חדרה הפתיעה את קטמון בדקה ה-90 והעפילה לגמר גביע המדינה

סן אנטוניו המשיכה לשלוט: 93:114 על פורטלנד ועלתה ל3-1

ליגיונריות: חטאפה והילה שרון נשארו בליגה, ויטל כץ שוב כבשה עבור מיינץ

סן אנטוניו עלתה ליתרון 2:1 בסדרה עם 108:120 על פורטלנד

קרית גת ניצחה 2:0 קטמון הביסה 4:0 בשני משחק העונה

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110
לידיעתכם, באתר JSport נעשה שימוש ב"עוגיות" (cookies) וכלי מעקב אנליטייים דומים אחרים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים. למידע נוסף על אופן השימוש במידע, העברת המידע לצדדים שלישיים ושינוי הגדרות יש לעיין ב מדיניות פרטיות.
בחירת עוגיות