עקבו אחרינו

קרבות צמרת בקרואטיה ובגרמניה!

הצטרפו לניוזלטר

שישי, 16.12, 21:30: בורוסיה דורטמונד נגד הופנהיים
הופנהיים המפתיעה מהמקום הרביעי מארחת בריין נקר ארנה את אחת הקבוצות החמות והמלהיבות של אירופה, בורוסיה דורטמונד מהמקום השישי, שעם רשימת פצועים לא קצרה שמונה בין היתר השוער הראשון רומן בורקי, מקווה להמשיך את הכושר הנהדר בו היא נמצאת. מי שלא נמנה בין רשימת הפצועים ונראה חד מתמיד הוא חלוץ הקבוצה, פייר-אמריק אובמיינג הנפלא, שמקווה להמשיך לבסס את מעמדו בראש טבלת הכובשים של הבונדסליגה.
נכון לעכשיו, הגבונזי מונה 15 כיבושים בליגה, 3 יותר מן המקום השני, אנתוני מודסט של פ.צ קלן.
הופנהיים תגיע למפגש עם כושר קצת יותר מאכזב של 4 תוצאות תיקו מתוך חמשת משחקי הליגה האחרונים שלה, אך הקהל הביתי שיגיע בהמוניו ינסה לדחוף את קבוצתו לניצחון חשוב שעלול לסבך במעט את דורטמונד.

עוד הפתעה גדולה בליגה (פוטבול פאשן)
עוד הפתעה גדולה בליגה (פוטבול פאשן)


שבת, 17.12, 16:00: דינאמו זאגרב נגד היידוק ספליט
קרב צמרת נהדר בליגה הקרואטית שיתרחש בספליט בשבת הקרובה. דינאמו זאגרב האלופה לשעבר והקבוצה שכמעט בכל שנה שולטת ביד רמה בליגה המקומית, מתקשה העונה להראות את הכדורגל שהיא רגילה לספק, כנראה בשל עומסים שנגרמים כתוצאה מהשתתפות בליגת האלופות. בעקבות כך, רייקה המצויינת מצליחה לטפס מעליה למקום הראשון ולהשאיר את דינאמו עם צרה אחרת בדמות היידוק ספליט. המארחים מהמקום השלישי ינסו להיצמד לדינאמו במקום שמעל ולקרוא תיגר על רייקה, ובכך אולי לספק לנו קרב משולש מותח על האליפות.
כשמסתכלים על המומנטום של הקבוצות לקראת המפגש, ניתן לראות שלא משתקפת מנצחת מובהקת, וכי המשחק יהיה בלתי צפוי ומותח, כמו שאנחנו אוהבים. דינאמו מגיעה למשחק עם 13 נצחונות, 4 תוצאות תיקו ושני הפסדים בלבד מפתיחת העונה בליגה, אחד מהם – 5:2 מוחץ מול אותה רייקה. היידוק מגיעה למפגש עם מאזן של 11 ניצחונות,4 תוצאות תיקו ו-4 הפסדים, כשגם היא מפסידה למוליכה.

שבת, 17.12, 16:30: רד בול לייפציג נגד הרטה ברלין
ההפתעה הכי גדולה של אירופה, רד בול לייפציג מהמקום השני בבונדסליגה עם אותו מספר נקודות כמו של המוליכה באיירן מינכן, מארחת עוד הפתעה אדירה, הרטה ברלין מהמקום השלישי בטבלה.
הסנסציה מלייפציג מקווה להמשיך את המומנטום הנהדר שהיא נמצאת בו עם שמונה (!) נצחונות מתוך תשעת משחקיה האחרונים בליגה, כאשר רק במחזור האחרון הגיעה הנפילה עם הפסד 1-0 לאינגולשטט. המתארחת מברלין, תנסה לרשום נצחון מפתיע ברד בול ארנה, ולהצמד לטופ של הטבלה. הרטה מגיעה למפגש גם היא עם הפסד במחזור האחרון, 1-0 לוורדר ברמן.
טימו וורנר, אמיל פורסברג ונבי קייטה הם שלושת השחקנים העיקריים שעליהם הקהל בלייפציג יסמוך בקרב הצמרת הזה, עם שיתוף פעולה מצוין בחלק הקדמי ותפוקה נהדרת.

יילכו עד הסוף? שחקני לייפציג חוגגים (Twitter)
יילכו עד הסוף? שחקני לייפציג חוגגים (Twitter)

ליגת העל: בית"ר ירושלים ניצחה את מכבי ת"א ופגעה בסיכוייה לאליפות

בית"ר ירושלים פגשה הערב את מכבי תל-אביב למשחק שבו כל אחת רוצה את המטרות שלה. הירושלמים עדיין במאבק על המקום

ליגיונריות: תואר ראשון לאסיה דרקסן בחו"ל

בלמית הנבחרת חגגה זכייה בגביע הבלגי עם ליאז' ויטל כץ ותמר גורן רמסו את יריבותיהן בגביע המחוזי בגרמניה מיכאלה וורקו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הפלייאוף נפתח: ניצחונות לאס״א ת״א, חדרה ופתח תקוה; קטמון הפסידה, תיקו בקריית גת

נדנדה בצמרת: מכבי ת"א סיימה בתיקו ביתי מול מכבי חיפה

ליגיונריות: מיינץ של ויטל כץ ותמר גורן ממשיכה לדהור לעבר עליית ליגה

חצי גמר גביע המדינה: הצגה של בית"ר ירושלים מול ריינה כל הדרך אל הגמר

לידיעת האלופה הישראלית: ליגת האלופות במתכונת חדשה, ההגרלה תהיה נוחה יותר

העלייה תחכה לסוף מאי: ישראל סיימה ב-3:3 מול בולגריה

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com
escort - ultrabetegir.com - goldenbahisx.com -
bahsegelegirx.com